Red Purple Black
Booking.com

SUNSET VLAŠIĆ

Kontakt:
Tel: +387 61 105 888
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

www.mountainsunset.ba

 

Novootvoreni  luksuzni smještajni kompleks smješten je u mirnijem dijelu turističko-planinskog mjesta Babanovac na Vlašiću,  u idiličnom planinskom okruženju sa prelijepim pogledom na netaknutu prirodu planine Vlašić.

U ponudi imamo luksuzno opremljen vikend objekat koji je idealan za smještaj 2-3 porodice, za maksimalno 12 osoba. U suterenu vikend objekta nalazi se bilijar sala, koja je na raspolaganju gostima.

U odvojenom objektu u ponudi imamo tri kvalitetno opremljena i komforna apartmana te jedan studio apartman. Sa maksimalnim kapacitetom  12 osnovnih i 8 pomoćnih kreveta.

Posebna prednost naših apartmana  je njihova praktična funkcionalnost koja nudi mogućnost njihove povezanosti u jednu cjelinu za manje grupe ili više porodica koje borave na planini zajedno.

Vikendica kao i svaki apartman su kvalitetno i luksuzno opremljeni sa WI FI i LCD sa kablovskom televizijom te online videotekom.

Grijanje je regulisano podnim i vertikalnim putem, uz dostupnost tople vode 24 sata.

Za naše goste postoji  mogućnost korištenja konobe sa terasom i vanjskim roštiljem koja pruža idealno mjesto za druženje na planini.

Ostava za ski opremu je  za svaki apartman posebno obezbjeđena.

U sklopu apartmana na usluzi našim gostima su garaže i vanjski parking.

 

Kontakt:
SUNSET VLAŠIĆ
Tel: +387 61 105 888
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.mountainsunset.ba


 

Marketing Vlašić

Prijatelji