Red Purple Black

Hotel "ROSTOVO"

SKI CENTAR "ROSTOVO"
70230 Bugojno
Tel.: + 385 91 2009672
+ 387 61 183086
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.ski-rostovo.com

Ski - centar ROSTOVO

PODRUČJE ROSTOVA, ČISTI ZRAK I NETAKNUTA PRIRODA U NARODU JE POZNAT KAO ZRAČNA BANJA ŠTO JE DOKAZANO PRIMJERIMA GDJE SU LJUDI IZLJEČENI SAMIM BORAVKOM NA ROSTOVU.

 

Sportsko rekreacijski centar "ROSTOVO" otvoren je 1984. godine za potrebe ZOI u Sarajevu, koji se nalazi na 1160 metara nadmorske visine. Centar je renoviran 2006. godine te je počeo sa radom isključivo u zimskom periodu, da bi od 2008. godine obogatili našu sportsko-rekreacijsku ponudu stazom za planinarenje, stazom za biciklizam (mountain-bike koji se mogu iznajmiti u sklopu hotela), i sportsko-rekreacijskim jahanjem.

U neposrednoj blizini hotela našim gostima stoje na raspolaganju i zemljani teniski tereni koji su u zimskom periodu zatvorenog tipa (grijani). Sportskim ekipama i individualnim grupama nudimo na korištenje sportsku dvoranu za mali nogomet, košarku, odbojku, rukomet, koja je u zimskom periodu grijana.

Također smo započeli izgradnju etno sela koje će do sredine decembra imati kapacitet 60 ležajeva, a po završetku zime se nastavlja sa radovima do kapaciteta 200 ležajeva tj. cca 20-ak kuća. U selu će se moći vidjeti mnoge znamenitosti iz davnog vremena tj., pribori i alati kojima su se koristili naši stari te sve domaće životinje iz ovoga kraja. U skoroj budućnosti planiramo proizvodnju eko hrane na vlastitim posjedima koja će se pripremati na autentičan način.

 


Hotel Rostovo

U sklopu sportsko rekreacijskog centra "ROSTOVO" nalazi se hotel. Hotel raspolaže luksuzno uređenim dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama. Svaka soba ima WC, TV, satelitsku antenu, telefon.

U sklopu hotela nalazi se zimsko-ljetna bašta, kapaciteta 100 mijesta, s pogledom na ski stazu, a u ljetnom periodu je pogodna za održavanje raznih poslovnih sastanaka, konferencija i prezentacija.

Hotel još raspolaže caffe barom, restoranom te luksuzno opremljenim fitness centrom i saunom.


Kontakt:

SKI CENTAR "ROSTOVO"
70230 Bugojno
Tel.: + 385 91 2009672
+ 387 61 183086
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.ski-rostovo.com

Prijatelji