Red Purple Black

Obećavajući vikend na skijalištima u BIH

IspisE-mail

MALO SKIJANJA, MALO GLAZBE
Proteklih dana na skijalištima u susjednoj Bosni i Hercegovini vladalo je nevrijeme s vjetrom, no nakon stabilizacije vremena, na većini skijališta snježni pokrivač bio je viši za 5 do 30 cm, što je poboljšalo uvjete koje priželjkuju mnogi skijaši.

Na pojedinim skijalištima dodatno su radili i topovi za umjetni snijeg pa bi ovaj vikend mogao biti u potpunosti odgovarajući za sve koji ga žele provesti upravo na skijama.
Skijat će se tako na Kupresu, Vlašiću, Jahorini, Bjelašnici i nekim drugim, manjim skijalištima, a kako prognostičari za subotu najavljuju  u jutarnjim satima  umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a tijekom dana smanjenje oblačnosti sa slabim vjetrom istočnog smjera te sunčano vrijeme na zapadu BIH i temperature od -6 do pozitivnih celzijusa, ovaj vikend mogao bi za mnoge biti idealan.

Sreću i dalje nemaju skijališta poput Blidinja, gdje bez sustava za umjetno zasnježivanje ove sezone još nije bilo skijanja pa će na ovo hercegovačko skijalište pristići tek oni koji će se sa djecom zabavljati u sanjkanju ili u društvo na večernjoj glazbenoj zabavi uz tamburaše u tamošnjem restoranu.

Moramo naglasiti, kada je u pitanju glazbena zabava da se u subotu, 8. veljače, od 11 sati, na Stožeru premijerno održava 20-satni program Dance over the mountains u organizaciji ROOF AW i Raven bara, a nastupit će najbolji regionalni DJ-evi. Sve poklonike elektronske glazbe očekuje dnevni i noćni party i cijela hrpa „plesa na planini“.

KOMENTARI

Prijatelji