Red Purple Black

Uzmite opremu i put pod noge, obavezno iskoristiti vikend pred nama

IspisE-mail

BIT ĆE SUNCA NA SVIM PLANINAMA
Kako najavljuju meteorološke prognoze vikend pred nama trebao bi na bosanskohercegovačke planine i skijališta donijeti uglavnom sunčano vrijeme, u subotu s mjestimičnim naoblakama, a u nedjelju potpuno sunčano, sa slabim sjeveroistočnim vjetrom i temperaturama oko nule pa se za sve poklonike skijanja otvara mogućnost još jednog vikend skijanja.

Iako ovih dana, zbog niza razloga nije radio dio skijališta, Kupres, Stožer, Rostovo, Vlašić, Raduša, Busovačke staje, Pridolci, Jahorina, Bjelašnica i Blidinje svoj rad ovog vikenda su potvrdili.

Snijega ima dovoljno, na skijalištima gdje je to organizirano bit će i noćnog skijanja, na nekima će se domaćini pobrinuti i za zabavu, sve u svemu skijaše rekreativce očekuje uživanje na snijegu, iako će mnogi sa sumnjom pratiti kvalitetu staza u ranim poslijepodnevnim satima narednih dana.

U Hrvatskoj zbog nedostatka snijega svoja vrata neće otvoriti manja skijališta, no zainteresirani će moći skijati na Sljemenu, gdje je ne radi samo Bijeli spust, kao i na Platku gdje će raditi kraća staza i pokretna traka Radeševo. Na Platku će tijekom vikenda za neskijaše organizirati panoramske vožnje žičarom pa će u „visinskim“ ljepotama Platka moći uživati svi zainteresirani.

KOMENTARI

Prijatelji